Quantes vegades us heu trobat, per aquest móns de Déu, que la pasta alla carbonara que us anunciaven no era pas el que us han servit? O encara més, us han dit el famós "és que aquí la carbonara la fem així..."? Us imagineu que aneu a un restaurant, demaneu paella, i en lloc d'arròs la fan amb fideus? Us indignaríeu, no? Per molt bona que sortís.
Doncs això és una mica el mateix. La "carbonara amb crema de llet" a Itàlia és coneix com a "Panna e pancetta", i és una salsa excel·lent per si mateixa. A més, té l'avantatge de ser facilíssima i rapidíssima de fer, ideal pel dia que arribeu tard a casa i voleu menjar ja. Us deixo amb la recepta!
Per a dues persones
Temps: 25 minuts
Ingredients
-160 g de pasta
-200 g de Bacó en tires
-150 mL de crema de llet
-sal
-pebre
-oli
Elaboració
-Dorar el bacó en una paella, amb un fil d'oli, durant uns cinc minuts. Remenar constantment per tal de no cremar-lo.
-Afegir la meitat de la crema de llet a la paella, sal i pebre.
-Remenar bé i cuinar durant un minut aproximadament.
-Mentrestant, coure la pasta al dente en abundant aigua salada.
-Afegir la salsa preparada a la pasta cuita al dente, així com la resta de la crema de llet, i remenar bé. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada