Sí, ho heu llegit bé. Vodka. Vodka en un plat de pasta? No és que m'hagi tornat completament alcohòlic, el que passa es que us porto un primer sorprenent que us transportarà a la década de Grease, Saturday Night Fever,el punk i la música disco: els 70. Durant aquells anys aquest primer plat ho va petar bastant, sobretot a nivell americà. Així que si teniu ganes d'un dinar nostàlgic, poseu-vos els vostres pantalons acampanats de cintura alta, una samarreta ben ajustada, pentineu-vos un bon tupé, poseu de fons els Jackson 5 i prepareu-vos aquest primer plat que us portarà a la dècada que va cambiar el món. I no patiu, que la recepta d'avui és facileta... Easy as one, two, three ;)
Per a 2 persones
Temps: 25 minuts
Ingredients
-140 g de pasta curta
-50 g de mantega
-1 escalonya
-100 g de salmó fumat
-100 mL de crema de llet
-20 mL de vodka
-sal
Elaboració
-En una paella fondre la mantega a foc baix, vigilant que no es cremi.
-Afegir l'escalonya picada a la paella i dorar-la. Quan comenci a veure's tova, afegir el vodka i pujar el foc per evaporar l'acohol.
-Baixar la temperatura del foc al mínim i afegir el salmó fumat trossejat no excessivament fi.
-Anar remenant durant un o dos minuts, fins que el salmó tot just canvii de color. Cal vigilar no passar-nos amb la cocció del salmó o quedarà sec i sense cap gust.
-Afegir la crema de llet.
-Barrejar bé la crema de llet, salar i deixar coure tot just un parell de minuts.
-Barrejar amb la pasta bullida al dente. Bon profit!
Per a 2 persones
Temps: 25 minuts
Ingredients
-140 g de pasta curta
-50 g de mantega
-1 escalonya
-100 g de salmó fumat
-100 mL de crema de llet
-20 mL de vodka
-sal
Elaboració
-En una paella fondre la mantega a foc baix, vigilant que no es cremi.
-Afegir l'escalonya picada a la paella i dorar-la. Quan comenci a veure's tova, afegir el vodka i pujar el foc per evaporar l'acohol.
-Baixar la temperatura del foc al mínim i afegir el salmó fumat trossejat no excessivament fi.
-Anar remenant durant un o dos minuts, fins que el salmó tot just canvii de color. Cal vigilar no passar-nos amb la cocció del salmó o quedarà sec i sense cap gust.
-Afegir la crema de llet.
-Barrejar bé la crema de llet, salar i deixar coure tot just un parell de minuts.
-Barrejar amb la pasta bullida al dente. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada